{ "title": "Koska Pasta", "image": "https://www.kolaypastatarifleri.gen.tr/images/koska-pasta.JPG", "date": "19.01.2024 18:26:00", "author": "Mücmel", "article": [ { "article": "
Koska Pasta, Üç tarafı denizlerle çevrili güzel ülkemizde sanırım hepimiz balığı severiz. Enfes pişmiş bir balık, yanında bol yeşillikli, mezeli bir menünün vazgeçilmezi sıcacık, mis gibi kokan helvadır. Türk mutfağının vazgeçilmez tatlısı, helvanın değişmez Koska yepyeni bir lezzetle karşınıza sunulacak. Soğuyan havalarda içinizi ısıtacak Koska pastamız, sonbahar ve kış aylarının vazgeçilmez tadı olacaktır. Evde balıktan sonra sıcak helva keyfini yaşamak artık eskisi gibi zahmetli değil. Koska, özel alüminyum pişirme kabında kolayca hazırlayabileceğimiz, kaliteli ve lezzetli olsun diye Koska helvalarının malzemelerinde kullandık. Şimdi tarifimize başlayabiliriz.

Koska Pasta Malzemeleri
Kreması için
Koska Pasta Nasıl Yapılır?
Afiyet olsun.
" } ] }