Bisküvili pudingli yaş pasta yapımında en çok hangi aşamada zorlandınız? Pudingin kıvamını tutturmak bazen zor olabiliyor, özellikle de sürekli karıştırmak gerektiği için. Krem şantiyi eklerken de dikkat etmek gerekiyor; tatlıyı çok ağır yapmamak için nasıl bir yöntem izliyorsunuz? Bu tarifteki katmanları oluştururken bisküvilerin yumuşak kalmasını sağlamak için bir ipucu verirseniz, çok sevinirim! Buzdolabında dinlendirme süresi konusunda da farklı deneyimleriniz var mı? Önerilerinizle bu tatlının tadını daha da artırabiliriz!
Bisküvili pudingli yaş pasta yapımında en çok hangi aşamada zorlandınız? Pudingin kıvamını tutturmak bazen zor olabiliyor, özellikle de sürekli karıştırmak gerektiği için. Krem şantiyi eklerken de dikkat etmek gerekiyor; tatlıyı çok ağır yapmamak için nasıl bir yöntem izliyorsunuz? Bu tarifteki katmanları oluştururken bisküvilerin yumuşak kalmasını sağlamak için bir ipucu verirseniz, çok sevinirim! Buzdolabında dinlendirme süresi konusunda da farklı deneyimleriniz var mı? Önerilerinizle bu tatlının tadını daha da artırabiliriz!
Cevap yaz