Koska Pasta Tarifi ve Malzemeleri
21 Temmuz 2024

Koska Pasta Tarifi ve Malzemeleri

Koska Pasta

Üç tarafı denizlerle çevrili güzel ülkemizde, sanırım hepimiz balığı severiz. Enfes pişmiş bir balık, yanında bol yeşillikli ve mezeli bir menünün vazgeçilmezi sıcacık, mis gibi kokan helvadır. Türk mutfağının vazgeçilmez tatlısı olan helva, Koska'nın yepyeni bir lezzeti ile karşınıza sunuluyor. Soğuyan havalarda içinizi ısıtacak Koska pastamız, sonbahar ve kış aylarının vazgeçilmez tadı olacaktır. Evde balıktan sonra sıcak helva keyfini yaşamak artık eskisi gibi zahmetli değil. Koska, özel alüminyum pişirme kabında kolayca hazırlayabileceğiniz, kaliteli ve lezzetli helvalar sunmaktadır. Şimdi tarifimize başlayabiliriz.

Koska Pasta Malzemeleri

  • 3 adet Koska kâğıt helva
  • 1 su bardağı dövülmüş Antep fıstığı ve fındık

Kreması İçin

  • 250 gr çikolatalı Koska tahin helvası
  • 1 su bardağı damla çikolata
  • 2 yemek kaşığı krema
  • 25 gr margarin (eritilmiş)

Koska Pasta Nasıl Yapılır?

İlk önce derin bir kapta krema malzemelerini birleştirerek, Koska tahin helvasını benmari usulü eritelim.

Yuvarlak bir pasta kabının en altına 1 adet Koska kâğıt helvayı yerleştirip, üzerine hazırladığımız kremadan sürelim.

Bu işlemi, kâğıt helvalar üst üste gelecek şekilde aralarına kremadan sürerek tekrar edelim.

Hazırladığımız pastayı bir gece buzdolabında bekletip, üzerine dövülmüş fıstık ve fındık serperek hazır hale getirelim.

Ayrıca, pastayı meyvelerle de süsleyebilirsiniz. Sevdiklerinizle beraber Koska pastanızın ziyafetiyle keyifli anlar geçirmeniz dileğiyle.

Afiyet olsun.

Sizden Gelen Sorular / Yorumlar

soru

Şemime

21 Temmuz 2024 Pazar

Balıktan sonra sıcak helva keyfini çok severim ama evde yapmak hep zahmetli geliyor. Koska'nın sunduğu bu pratik çözüm gerçekten işe yarıyor mu?

Cevap yaz
1. Cevap
cevap

Admin

ޞemime hanım, Koska'nın sunduğu bu pratik çözüm gerçekten işe yarıyor. Hem zamandan tasarruf etmenizi sağlıyor hem de lezzetli bir sonuç elde etmenize yardımcı oluyor. Evde helva yapmanın zahmetinden kurtulup, kolayca sıcak helvanızın tadını çıkarabilirsiniz. Denemenizi tavsiye ederim!

Soru Sor / Yorum Yap

şifre

Çok Okunanlar

Pasta Süsleme Teknikleri

Pasta Süsleme Teknikleri

Editörün Seçtiği

Havuçlu Pasta

Havuçlu Pasta

Haber Bülteni

Popüler İçerik

Piramit Pasta Tarifi ve Malzemeleri

Piramit Pasta Tarifi ve Malzemeleri

Kakaolu Pasta Tarifi ve Malzemeleri

Kakaolu Pasta Tarifi ve Malzemeleri

Nişan Pastası Tarifi ve Malzemeleri

Nişan Pastası Tarifi ve Malzemeleri

Elmalı Rulo Pasta Tarifi ve Malzemeleri

Elmalı Rulo Pasta Tarifi ve Malzemeleri

Kedi Dili Pasta Tarifi ve Malzemeleri

Kedi Dili Pasta Tarifi ve Malzemeleri

Güncel

Alman Pastası

Alman Pastası

Güncel

Lorlu Pasta Tarifi ve Malzemeleri

Lorlu Pasta Tarifi ve Malzemeleri

Güncel

İncirli Pasta Tarifi ve Malzemeleri

İncirli Pasta Tarifi ve Malzemeleri

3 Katlı Pasta Tarifi ve Malzemeleri

3 Katlı Pasta Tarifi ve Malzemeleri

Asker Pastası Tarifi ve Malzemeleri

Asker Pastası Tarifi ve Malzemeleri

Çilekli Pasta Tarifi ve Malzemeleri

Çilekli Pasta Tarifi ve Malzemeleri

Çikolatalı Pasta

Çikolatalı Pasta

Pişmaniyeli Pasta Tarifi ve Malzemeleri

Pişmaniyeli Pasta Tarifi ve Malzemeleri

Haşhaşlı Pasta Tarifi ve Malzemeleri

Haşhaşlı Pasta Tarifi ve Malzemeleri

Pasta Kreması Tarifi ve Malzemeleri

Pasta Kreması Tarifi ve Malzemeleri

Tuzlu Pasta Tarifi ve Malzemeleri

Tuzlu Pasta Tarifi ve Malzemeleri

Elmalı Kek

Elmalı Kek