Koska Pasta Üç tarafı denizlerle çevrili güzel ülkemizde, sanırım hepimiz balığı severiz. Enfes pişmiş bir balık, yanında bol yeşillikli ve mezeli bir menünün vazgeçilmezi sıcacık, mis gibi kokan helvadır. Türk mutfağının vazgeçilmez tatlısı olan helva, Koska'nın yepyeni bir lezzeti ile karşınıza sunuluyor. Soğuyan havalarda içinizi ısıtacak Koska pastamız, sonbahar ve kış aylarının vazgeçilmez tadı olacaktır. Evde balıktan sonra sıcak helva keyfini yaşamak artık eskisi gibi zahmetli değil. Koska, özel alüminyum pişirme kabında kolayca hazırlayabileceğiniz, kaliteli ve lezzetli helvalar sunmaktadır. Şimdi tarifimize başlayabiliriz. Koska Pasta Malzemeleri
Kreması İçin
Koska Pasta Nasıl Yapılır? İlk önce derin bir kapta krema malzemelerini birleştirerek, Koska tahin helvasını benmari usulü eritelim. Yuvarlak bir pasta kabının en altına 1 adet Koska kâğıt helvayı yerleştirip, üzerine hazırladığımız kremadan sürelim. Bu işlemi, kâğıt helvalar üst üste gelecek şekilde aralarına kremadan sürerek tekrar edelim. Hazırladığımız pastayı bir gece buzdolabında bekletip, üzerine dövülmüş fıstık ve fındık serperek hazır hale getirelim. Ayrıca, pastayı meyvelerle de süsleyebilirsiniz. Sevdiklerinizle beraber Koska pastanızın ziyafetiyle keyifli anlar geçirmeniz dileğiyle. Afiyet olsun. |
Şemime
21 Temmuz 2024 PazarBalıktan sonra sıcak helva keyfini çok severim ama evde yapmak hep zahmetli geliyor. Koska'nın sunduğu bu pratik çözüm gerçekten işe yarıyor mu?
Cevap yazAdmin
21 Temmuz 2024 PazarŞemime hanım, Koska'nın sunduğu bu pratik çözüm gerçekten işe yarıyor. Hem zamandan tasarruf etmenizi sağlıyor hem de lezzetli bir sonuç elde etmenize yardımcı oluyor. Evde helva yapmanın zahmetinden kurtulup, kolayca sıcak helvanızın tadını çıkarabilirsiniz. Denemenizi tavsiye ederim!