Ağlayan yaş pasta tarifini okuduktan sonra, bu lezzetli tatlının yapımında en çok hangi pür noktalara dikkat ettin? Özellikle kekin kabarması için yumurtaların oda sıcaklığında olması gerektiğini duydum, bu gerçekten etkili mi? Ayrıca, kaynar su eklemenin kekin nemli olmasını sağladığına dair söylediklerin çok ilginç. Peki, şerbetin soğuk olması kekin daha iyi ıslanmasını sağlarken, çikolata sosunu dökmeden önce kekin tamamen soğumasını beklemek neden bu kadar önemli? Sen bu adımları nasıl uyguluyorsun?
Ağlayan yaş pasta tarifini okuduktan sonra, bu lezzetli tatlının yapımında en çok hangi pür noktalara dikkat ettin? Özellikle kekin kabarması için yumurtaların oda sıcaklığında olması gerektiğini duydum, bu gerçekten etkili mi? Ayrıca, kaynar su eklemenin kekin nemli olmasını sağladığına dair söylediklerin çok ilginç. Peki, şerbetin soğuk olması kekin daha iyi ıslanmasını sağlarken, çikolata sosunu dökmeden önce kekin tamamen soğumasını beklemek neden bu kadar önemli? Sen bu adımları nasıl uyguluyorsun?
Cevap yaz