Köstebekgiller pastasını denemek gerçekten harika bir fikir! Çocuklar için eğlenceli bir tatlı olduğu kesin. Tarife baktığımda, hem malzemelerin kolay bulunabilir olması hem de yapımının pratikliği dikkatimi çekti. Özellikle keki ufalayıp kremayla karıştırmak, pasta görünümünü daha da ilginç kılıyor. Sizce bu pastayı hangi özel günlerde denemek daha uygun olur? Mesela doğum gününde ya da bir parti için mi? Ayrıca, meyve eklemek fikri de çok hoş; siz hangi meyveleri tercih ederdiniz?
Köstebekgiller pastasını denemek gerçekten harika bir fikir! Çocuklar için eğlenceli bir tatlı olduğu kesin. Tarife baktığımda, hem malzemelerin kolay bulunabilir olması hem de yapımının pratikliği dikkatimi çekti. Özellikle keki ufalayıp kremayla karıştırmak, pasta görünümünü daha da ilginç kılıyor. Sizce bu pastayı hangi özel günlerde denemek daha uygun olur? Mesela doğum gününde ya da bir parti için mi? Ayrıca, meyve eklemek fikri de çok hoş; siz hangi meyveleri tercih ederdiniz?
Cevap yaz