Cıvık pasta kremasını daha koyu hale getirmek için hangi yöntemleri denediniz? Şeker miktarını artırmak ya da yağı yükseltmek gibi basit değişiklikler ile kıvamı artırmanın etkili olduğunu düşünüyor musunuz? Ayrıca, kremayı pişirmek ve sürekli karıştırmak gibi yöntemler hakkında ne düşünüyorsunuz? Soğuk malzemeler kullanmanın da faydalı olabileceği yazıyordu; bu konuda deneyimlerinizi paylaşır mısınız? Kıvam artırıcılar kullanmayı denediniz mi, jelatin gibi malzemelerin etkisi hakkında ne düşünüyorsunuz?
Cıvık pasta kremasını daha koyu hale getirmek için hangi yöntemleri denediniz? Şeker miktarını artırmak ya da yağı yükseltmek gibi basit değişiklikler ile kıvamı artırmanın etkili olduğunu düşünüyor musunuz? Ayrıca, kremayı pişirmek ve sürekli karıştırmak gibi yöntemler hakkında ne düşünüyorsunuz? Soğuk malzemeler kullanmanın da faydalı olabileceği yazıyordu; bu konuda deneyimlerinizi paylaşır mısınız? Kıvam artırıcılar kullanmayı denediniz mi, jelatin gibi malzemelerin etkisi hakkında ne düşünüyorsunuz?
Cevap yaz