Hashas pastasını ilk defa denemek istiyorum ama tarif biraz karmaşık görünüyor. Yumurta ve şekerin çırpılması kısmı basit, fakat sıvı ve kuru malzemeleri karıştırmakta zorlanır mıyım? Özellikle de haşhaş tohumunun eklenmesi gerektiği aşamada dikkat etmem gereken bir şey var mı? Ayrıca, pişirme süresini nasıl ayarlayabilirim, fırından çıkarınca hemen soğutmak mı gerekiyor yoksa biraz beklemek mi daha iyi? Tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim!
Hashas pastasını ilk defa denemek istiyorum ama tarif biraz karmaşık görünüyor. Yumurta ve şekerin çırpılması kısmı basit, fakat sıvı ve kuru malzemeleri karıştırmakta zorlanır mıyım? Özellikle de haşhaş tohumunun eklenmesi gerektiği aşamada dikkat etmem gereken bir şey var mı? Ayrıca, pişirme süresini nasıl ayarlayabilirim, fırından çıkarınca hemen soğutmak mı gerekiyor yoksa biraz beklemek mi daha iyi? Tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim!
Cevap yaz