Krem puf pasta yaparken, hamurun kıvamı ve krema içeriği konusunda dikkat etmek gerekiyor mu? İlk denememde hamur çok cıvık oldu, acaba pişirme süresi veya sıcaklıkta bir hata mı yaptım? Ayrıca, üzerini pudra şekeriyle süslerken, ölçü konusunda bir öneriniz var mı? Kremanın kıvamı da önemli, nasıl daha yoğun bir krema elde edebilirim?
Krem puf pasta yaparken, hamurun kıvamı ve krema içeriği konusunda dikkat etmek gerekiyor mu? İlk denememde hamur çok cıvık oldu, acaba pişirme süresi veya sıcaklıkta bir hata mı yaptım? Ayrıca, üzerini pudra şekeriyle süslerken, ölçü konusunda bir öneriniz var mı? Kremanın kıvamı da önemli, nasıl daha yoğun bir krema elde edebilirim?
Cevap yaz