Bu pastane usulü ıslak kek tarifini okuduktan sonra, gerçekten denemek istiyorum! Yumurtaların ve toz şekerin çırpılması aşaması çok önemli gibi görünüyor. Sizce bu aşamada dikkat edilmesi gereken başka bir nokta var mı? Ayrıca, şerbetin hazırlanması sırasında limon suyu kullanmanın tadı nasıl etkiliyor? Eğer denediyseniz, ıslak kekin en iyi nasıl servis edildiğini de merak ediyorum.
Bu pastane usulü ıslak kek tarifini okuduktan sonra, gerçekten denemek istiyorum! Yumurtaların ve toz şekerin çırpılması aşaması çok önemli gibi görünüyor. Sizce bu aşamada dikkat edilmesi gereken başka bir nokta var mı? Ayrıca, şerbetin hazırlanması sırasında limon suyu kullanmanın tadı nasıl etkiliyor? Eğer denediyseniz, ıslak kekin en iyi nasıl servis edildiğini de merak ediyorum.
Cevap yaz