Top bisküvili pasta yapımında en çok dikkat etmemiz gereken aşama sizce hangisi? Bisküvilerin ufalanması mı yoksa hamurun kıvamı mı? Ayrıca, hindistan cevizi ile kaplama işlemi yaparken nasıl bir dokunuş eklemek istersiniz? Pastanın üzerindeki sunum için çikolata sosu veya draje kullanmayı düşünüyor musunuz? Bütün bu detaylar, ortaya çıkacak lezzeti ve görselliği ne şekilde etkileyebilir?
Top bisküvili pasta yapımında en çok dikkat etmemiz gereken aşama sizce hangisi? Bisküvilerin ufalanması mı yoksa hamurun kıvamı mı? Ayrıca, hindistan cevizi ile kaplama işlemi yaparken nasıl bir dokunuş eklemek istersiniz? Pastanın üzerindeki sunum için çikolata sosu veya draje kullanmayı düşünüyor musunuz? Bütün bu detaylar, ortaya çıkacak lezzeti ve görselliği ne şekilde etkileyebilir?
Cevap yaz