Bu 2 katlı pasta tarifini okuyunca, hemen denemek istedim. Özellikle keklerin yapım aşaması ve krema hazırlığı oldukça detaylı bir şekilde anlatılmış. Fırını 180 dereceye ısıtmak gibi basit bir adımla başlamanın önemini vurgulamanız çok yerinde. Keklerin soğuması gerektiği kısmı da atlamamak lazım, çünkü sıcak kekin üzerine krema sürmek gerçekten zor olabilir. Süsleme aşamasında meyveler ve çikolata parçaları kullanarak nasıl bir görünüm elde edeceğimiz konusunda düşünmek bile heyecan verici. Malzemelerin taze ve kaliteli olması gerektiğini hatırlatmanız da çok faydalı. Pasta servisinden önce buzdolabında dinlendirmenin lezzeti artıracağına eminim. Umarım bu tarife sadık kalabilirim, sonuçta sevdiklerimle paylaşacağım bir pasta olacak!
Bu 2 katlı pasta tarifini okuyunca, hemen denemek istedim. Özellikle keklerin yapım aşaması ve krema hazırlığı oldukça detaylı bir şekilde anlatılmış. Fırını 180 dereceye ısıtmak gibi basit bir adımla başlamanın önemini vurgulamanız çok yerinde. Keklerin soğuması gerektiği kısmı da atlamamak lazım, çünkü sıcak kekin üzerine krema sürmek gerçekten zor olabilir. Süsleme aşamasında meyveler ve çikolata parçaları kullanarak nasıl bir görünüm elde edeceğimiz konusunda düşünmek bile heyecan verici. Malzemelerin taze ve kaliteli olması gerektiğini hatırlatmanız da çok faydalı. Pasta servisinden önce buzdolabında dinlendirmenin lezzeti artıracağına eminim. Umarım bu tarife sadık kalabilirim, sonuçta sevdiklerimle paylaşacağım bir pasta olacak!
Cevap yaz