Bal kabaklı muhallebili pasta tarifini okuduğumda, bu lezzeti yapmayı çok istedim. Bal kabağının yumuşak dokusu ve muhallebiyi bir araya getiren bu tarif, özellikle kış aylarında harika bir seçenek gibi görünüyor. Bal kabağını hazırlamak için önce soyup doğramak gerektiğini öğrenmek benim için faydalı oldu. Ayrıca muhallebiyi yaparken dikkat edilmesi gereken noktalar da oldukça açıklayıcıydı. Krem şantiyi en son eklemek ve pastayı dinlendirmek ise bence lezzetini artıracak unsurlar. Bu tarife birkaç baharat eklemeyi düşünsem de, ceviz içi ile zenginleştirmek de harika bir fikir. Sonuçta hem göze hem de damağa hitap eden bir tatlı olacak gibi. Denemek için sabırsızlanıyorum!
Bal kabaklı muhallebili pasta tarifini okuduğumda, bu lezzeti yapmayı çok istedim. Bal kabağının yumuşak dokusu ve muhallebiyi bir araya getiren bu tarif, özellikle kış aylarında harika bir seçenek gibi görünüyor. Bal kabağını hazırlamak için önce soyup doğramak gerektiğini öğrenmek benim için faydalı oldu. Ayrıca muhallebiyi yaparken dikkat edilmesi gereken noktalar da oldukça açıklayıcıydı. Krem şantiyi en son eklemek ve pastayı dinlendirmek ise bence lezzetini artıracak unsurlar. Bu tarife birkaç baharat eklemeyi düşünsem de, ceviz içi ile zenginleştirmek de harika bir fikir. Sonuçta hem göze hem de damağa hitap eden bir tatlı olacak gibi. Denemek için sabırsızlanıyorum!
Cevap yaz