Bu çikolatalı labneli pastayı yapmaya karar verdiğimde, ilk olarak hangi malzemeleri kullanmam gerektiğini öğrenmek için tarifin başını okudum. Labne peyniri ve bitter çikolata gibi lezzetli malzemelerle dolu bir tarif var. Keki hazırlarken yumurtaları çırpmak biraz zorlu olabilir mi? Ayrıca, pişirme süresi boyunca keki kontrol etmek için kürdan testi yapmanın önemli olduğunu belirtmişsiniz, bu konuda deneyimli misiniz? Kremayı hazırlarken bitter çikolatayı eritmek için benmari usulü kullanmak oldukça pratik görünüyor, bu yöntemi daha önce denediniz mi? Son olarak, pastayı süslerken çikolata rendesi kullanmak harika bir fikir, başka hangi süsleme önerileriniz var?
Bu çikolatalı labneli pastayı yapmaya karar verdiğimde, ilk olarak hangi malzemeleri kullanmam gerektiğini öğrenmek için tarifin başını okudum. Labne peyniri ve bitter çikolata gibi lezzetli malzemelerle dolu bir tarif var. Keki hazırlarken yumurtaları çırpmak biraz zorlu olabilir mi? Ayrıca, pişirme süresi boyunca keki kontrol etmek için kürdan testi yapmanın önemli olduğunu belirtmişsiniz, bu konuda deneyimli misiniz? Kremayı hazırlarken bitter çikolatayı eritmek için benmari usulü kullanmak oldukça pratik görünüyor, bu yöntemi daha önce denediniz mi? Son olarak, pastayı süslerken çikolata rendesi kullanmak harika bir fikir, başka hangi süsleme önerileriniz var?
Cevap yaz