Halleyli soğuk pasta tarifini okuduktan sonra hemen denemek istedim. Krem şantiyi hazırlamak oldukça kolay görünüyor, özellikle vanilin ve toz şeker ekleyerek tatlandırmak harika bir fikir. Katmanları oluştururken Halley bisküvilerini kremaya daldırmak çok pratik, bu şekilde lezzetlerin bir araya gelmesi sağlanıyor. Sizin için en az 4 saat dinlendirmek önemli demişsiniz, bu süre gerçekten de tatların birleşmesi için gerekli mi? Ayrıca, çikolata sosu ile süsleme önerisi çok hoş, fındık ya da ceviz ekleyerek farklı bir dokunuş yapmak da güzel bir fikir. Bu tarifi denedikten sonra misafirlerimin tepkilerini merak ediyorum, umarım beğenirler!
Halleyli soğuk pasta tarifini okuduktan sonra hemen denemek istedim. Krem şantiyi hazırlamak oldukça kolay görünüyor, özellikle vanilin ve toz şeker ekleyerek tatlandırmak harika bir fikir. Katmanları oluştururken Halley bisküvilerini kremaya daldırmak çok pratik, bu şekilde lezzetlerin bir araya gelmesi sağlanıyor. Sizin için en az 4 saat dinlendirmek önemli demişsiniz, bu süre gerçekten de tatların birleşmesi için gerekli mi? Ayrıca, çikolata sosu ile süsleme önerisi çok hoş, fındık ya da ceviz ekleyerek farklı bir dokunuş yapmak da güzel bir fikir. Bu tarifi denedikten sonra misafirlerimin tepkilerini merak ediyorum, umarım beğenirler!
Cevap yaz