Bu kalp şeklinde pastayı yaparken en çok hangi aşamada zorlandınız? Pandispanyayı keserken dikkat etmeniz gereken bir nokta var mıydı? Kremayı çırpma süreci sizin için nasıl geçti? Ayrıca mevsim meyvelerini seçerken hangi meyveleri tercih ettiniz? Pastayı süslerken hangi malzemelerle çalıştınız? Son olarak, pastayı dinlendirme süreci nasıl oldu, tatlıyı servis ettiğinizde misafirlerinizin tepkisi neydi?
Bu kalp şeklinde pastayı yaparken en çok hangi aşamada zorlandınız? Pandispanyayı keserken dikkat etmeniz gereken bir nokta var mıydı? Kremayı çırpma süreci sizin için nasıl geçti? Ayrıca mevsim meyvelerini seçerken hangi meyveleri tercih ettiniz? Pastayı süslerken hangi malzemelerle çalıştınız? Son olarak, pastayı dinlendirme süreci nasıl oldu, tatlıyı servis ettiğinizde misafirlerinizin tepkisi neydi?
Cevap yaz