Karamelli rulo pasta yaparken dikkat edilmesi gereken püf noktaları gerçekten çok önemli. Özellikle kek hamurunu çırparken aşırıya kaçmamak gerektiğini belirtmişsiniz, bu konuda yaşadığım bir tecrübe var. İlk denememde aşırı çırptım ve kekim sert oldu, bu yüzden bu noktayı atlamamak gerek. Ayrıca, kek pişerken fırın kapağını açmak gerçekten de kekin sönmesine neden olabiliyor, bunu da bizzat deneyimledim. Karamel sosunu hazırlarken şekerin yanmaması konusunda sürekli karıştırmanın şart olduğunu öğrenmek de önemli. Son olarak, sunumda çikolata sosu veya meyve dilimleri eklemek, pastayı daha da göz alıcı hale getiriyor. Sizin tarifinize uygun bir şekilde denemek için sabırsızlanıyorum!
Karamelli rulo pasta yaparken dikkat edilmesi gereken püf noktaları gerçekten çok önemli. Özellikle kek hamurunu çırparken aşırıya kaçmamak gerektiğini belirtmişsiniz, bu konuda yaşadığım bir tecrübe var. İlk denememde aşırı çırptım ve kekim sert oldu, bu yüzden bu noktayı atlamamak gerek. Ayrıca, kek pişerken fırın kapağını açmak gerçekten de kekin sönmesine neden olabiliyor, bunu da bizzat deneyimledim. Karamel sosunu hazırlarken şekerin yanmaması konusunda sürekli karıştırmanın şart olduğunu öğrenmek de önemli. Son olarak, sunumda çikolata sosu veya meyve dilimleri eklemek, pastayı daha da göz alıcı hale getiriyor. Sizin tarifinize uygun bir şekilde denemek için sabırsızlanıyorum!
Cevap yaz