Krep pasta rulo yaparken en çok hangi adımda zorlandın? Krep hamurunu hazırlarken pürüzsüz bir kıvam elde edebilmek için ne gibi yöntemler deniyorsun? Ayrıca iç harcı hazırlarken krem şanti eklemek isteğe bağlı denmiş, senin tercihin ne yönde? Krep rulosunu dinlendirirken nasıl bir sonuç alıyorsun, bu aşama senin için ne kadar önemli? Son olarak, soslama aşamasında hangi malzemeleri tercih ediyorsun?
Krep pasta rulo yaparken en çok hangi adımda zorlandın? Krep hamurunu hazırlarken pürüzsüz bir kıvam elde edebilmek için ne gibi yöntemler deniyorsun? Ayrıca iç harcı hazırlarken krem şanti eklemek isteğe bağlı denmiş, senin tercihin ne yönde? Krep rulosunu dinlendirirken nasıl bir sonuç alıyorsun, bu aşama senin için ne kadar önemli? Son olarak, soslama aşamasında hangi malzemeleri tercih ediyorsun?
Cevap yaz