Muzlu baton pasta tarifini okuduktan sonra, gerçekten denemek istiyorum. Muzun tatlılığını ve yumuşak dokusunu hamurla birleştirmeniz harika bir fikir! Sizce bu pastayı yaparken en çok hangi malzeme lezzetini etkiliyor? Ayrıca, fırından çıkardıktan sonra ne kadar beklemek gerektiğini merak ediyorum, çünkü sıcak sıcak yemek de çok keyifli olabilir. Pastayı hazırladıktan sonra üzerine ne koymayı önerirsiniz, kakao mu yoksa hindistan cevizi mi?
Muzlu baton pasta tarifini okuduktan sonra, gerçekten denemek istiyorum. Muzun tatlılığını ve yumuşak dokusunu hamurla birleştirmeniz harika bir fikir! Sizce bu pastayı yaparken en çok hangi malzeme lezzetini etkiliyor? Ayrıca, fırından çıkardıktan sonra ne kadar beklemek gerektiğini merak ediyorum, çünkü sıcak sıcak yemek de çok keyifli olabilir. Pastayı hazırladıktan sonra üzerine ne koymayı önerirsiniz, kakao mu yoksa hindistan cevizi mi?
Cevap yaz