Muzlu pasta kekin tarifini okuduktan sonra, bu kadar lezzetli bir tatlının nasıl yapıldığını merak ettim. Özellikle olgun muz kullanmanın kekin tatlılık seviyesini artıracağı bilgisini öğrendiğimde, muzların ne kadar olgun olması gerektiğini düşündüm. Ayrıca, ceviz veya fındık eklemenin kekin dokusuna zenginlik katacağı belirtilmiş, bu da benim için harika bir fikir. Kekin pişip pişmediğini anlamak için kütdan testi yapmanın püf noktasını öğrenmek de oldukça faydalı oldu. Sizce, bu tarifte farklı meyveler kullanarak da değişiklik yapmak mümkün mü?
Muzlu pasta kekin tarifini okuduktan sonra, bu kadar lezzetli bir tatlının nasıl yapıldığını merak ettim. Özellikle olgun muz kullanmanın kekin tatlılık seviyesini artıracağı bilgisini öğrendiğimde, muzların ne kadar olgun olması gerektiğini düşündüm. Ayrıca, ceviz veya fındık eklemenin kekin dokusuna zenginlik katacağı belirtilmiş, bu da benim için harika bir fikir. Kekin pişip pişmediğini anlamak için kütdan testi yapmanın püf noktasını öğrenmek de oldukça faydalı oldu. Sizce, bu tarifte farklı meyveler kullanarak da değişiklik yapmak mümkün mü?
Cevap yaz