Muzlu pasta kreması yaparken en çok hangi aşamada zorlandınız? Hazırlık, pişirme veya soğutma sürecinde herhangi bir sorunla karşılaştınız mı? Özellikle muzun kararmasını önlemek için limon suyu ekleme adımını nasıl uyguluyorsunuz? Kremanın kıvamı istediğiniz gibi oldu mu? Belki de ekstra malzemelerle zenginleştirme fikri hoşunuza gitmiştir, bunlar hakkında ne düşünüyorsunuz?
Muzlu pasta kreması yaparken en çok hangi aşamada zorlandınız? Hazırlık, pişirme veya soğutma sürecinde herhangi bir sorunla karşılaştınız mı? Özellikle muzun kararmasını önlemek için limon suyu ekleme adımını nasıl uyguluyorsunuz? Kremanın kıvamı istediğiniz gibi oldu mu? Belki de ekstra malzemelerle zenginleştirme fikri hoşunuza gitmiştir, bunlar hakkında ne düşünüyorsunuz?
Cevap yaz