Patatesli açma tarifini okudum, gerçekten de harika bir lezzet gibi görünüyor! Özellikle kahvaltılarda sunulması çok hoş, peki siz bu tarifi denediğinizde nasıl bir dokusu oldu? Hamurun mayalanma süresi yeterli miydi? Patates harcını hazırlarken hangi baharatları kullandınız? Ayrıca, açmaların pişerken ne kadar kabardığını merak ediyorum, pastane usulü tarifteki gibi kabarık oldu mu?
Patatesli açma tarifini okudum, gerçekten de harika bir lezzet gibi görünüyor! Özellikle kahvaltılarda sunulması çok hoş, peki siz bu tarifi denediğinizde nasıl bir dokusu oldu? Hamurun mayalanma süresi yeterli miydi? Patates harcını hazırlarken hangi baharatları kullandınız? Ayrıca, açmaların pişerken ne kadar kabardığını merak ediyorum, pastane usulü tarifteki gibi kabarık oldu mu?
Cevap yaz