Yas pasta keki yapmayı denemek harika bir fikir! Bu tarifteki adımlar oldukça net ve pratik görünüyor. Özellikle yumurtaları ve şekeri çırparken karışımın renginin açılması gerektiği vurgusu çok faydalı. Peki, bu aşamada karışımın kıvamı hakkında bir ipucu verebilir misin? Sıvı malzemeleri ekledikten sonra, karışımın ne kadar pürüzsüz olması gerekiyor? Ayrıca, pişirme süresi ile ilgili olarak, kekin üstü hafifçe altın rengi alana kadar mı beklemek gerekiyor, yoksa başka bir belirti var mı? Resimli tariflerin de yardımıyla, bu tarifin denemek için daha cazip hale geldiğini düşünüyorum. Denedikten sonra sonuçları paylaşmak harika olur!
Yas pasta keki yapmayı denemek harika bir fikir! Bu tarifteki adımlar oldukça net ve pratik görünüyor. Özellikle yumurtaları ve şekeri çırparken karışımın renginin açılması gerektiği vurgusu çok faydalı. Peki, bu aşamada karışımın kıvamı hakkında bir ipucu verebilir misin? Sıvı malzemeleri ekledikten sonra, karışımın ne kadar pürüzsüz olması gerekiyor? Ayrıca, pişirme süresi ile ilgili olarak, kekin üstü hafifçe altın rengi alana kadar mı beklemek gerekiyor, yoksa başka bir belirti var mı? Resimli tariflerin de yardımıyla, bu tarifin denemek için daha cazip hale geldiğini düşünüyorum. Denedikten sonra sonuçları paylaşmak harika olur!
Cevap yaz