Mozaik pasta yapımını her zaman merak etmişimdir. Bisküvi ve puding kullanarak hazırlanan bu tatlının hem pratik hem de lezzetli olduğunu duyuyorum. Pudingin kıvamını nasıl ayarladığınız önemli mi? Ayrıca, bisküvileri parçalarken ne kadar ince olmaları gerektiği hakkında bir öneriniz var mı? Bir de, üzerini süslemek için hindistan cevizi ya da çikolata parçaları kullanmak güzel bir fikir ama hangisi daha çok tercih ediliyor? Bu tarifin detaylarını uygulamak için sabırsızlanıyorum!
Mozaik pasta yapımını her zaman merak etmişimdir. Bisküvi ve puding kullanarak hazırlanan bu tatlının hem pratik hem de lezzetli olduğunu duyuyorum. Pudingin kıvamını nasıl ayarladığınız önemli mi? Ayrıca, bisküvileri parçalarken ne kadar ince olmaları gerektiği hakkında bir öneriniz var mı? Bir de, üzerini süslemek için hindistan cevizi ya da çikolata parçaları kullanmak güzel bir fikir ama hangisi daha çok tercih ediliyor? Bu tarifin detaylarını uygulamak için sabırsızlanıyorum!
Cevap yaz