Cevizli yaş pasta tarifini okuduktan sonra gerçekten denemek istiyorum. Özellikle pürüzsüz bir kıvam elde etmek için yumurtaları ve şekeri çırpma aşamasında dikkatli olmak gerektiği bilgisi çok faydalı. Kuru malzemeleri eleyerek kullanmanın kekin hafifliğine katkı sağladığını öğrenmek de harika. Peki, fırını pişirme sırasında açmamak neden bu kadar önemli? Kekin sönmemesi için başka neler yapmalıyım?
Cevizli yaş pasta tarifini okuduktan sonra gerçekten denemek istiyorum. Özellikle pürüzsüz bir kıvam elde etmek için yumurtaları ve şekeri çırpma aşamasında dikkatli olmak gerektiği bilgisi çok faydalı. Kuru malzemeleri eleyerek kullanmanın kekin hafifliğine katkı sağladığını öğrenmek de harika. Peki, fırını pişirme sırasında açmamak neden bu kadar önemli? Kekin sönmemesi için başka neler yapmalıyım?
Cevap yaz