Bu çikolata bisküvili pasta tarifini okuduktan sonra, gerçekten denemek istiyorum. Özellikle bisküvilerin süt karışımına fazla bekletilmeden batırılması gerektiği kısmı çok dikkatimi çekti. Pastanın kıvamı için bu detaya dikkat etmek önemli gibi görünüyor. Krem şanti karışımının tam kıvamda olması da lezzeti artıracak bir diğer püf noktası. Peki, bu pastayı yaparken başka hangi meyveleri eklemeyi önerirsiniz? Özellikle hangi meyveler çikolata ile daha uyumlu olur? Ayrıca, rendelenmiş çikolata ile süslemek harika bir fikir! Başka süsleme önerileriniz var mı?
Bu çikolata bisküvili pasta tarifini okuduktan sonra, gerçekten denemek istiyorum. Özellikle bisküvilerin süt karışımına fazla bekletilmeden batırılması gerektiği kısmı çok dikkatimi çekti. Pastanın kıvamı için bu detaya dikkat etmek önemli gibi görünüyor. Krem şanti karışımının tam kıvamda olması da lezzeti artıracak bir diğer püf noktası. Peki, bu pastayı yaparken başka hangi meyveleri eklemeyi önerirsiniz? Özellikle hangi meyveler çikolata ile daha uyumlu olur? Ayrıca, rendelenmiş çikolata ile süslemek harika bir fikir! Başka süsleme önerileriniz var mı?
Cevap yaz