Halley pastasını çocukluğumda sıkça yapardık, gerçekten de hem görüntüsüyle hem de tadıyla harika bir tatlı. Sizce bu pastanın en güzel yanı hangi malzeme? Krema katmanı mı, çikolata kaplaması mı? Ayrıca, bisküvilerin ne kadar bekletilmesi gerektiği konusunda bir ipucunuz var mı? Ben her zaman yeterince dinlendirmeye özen gösteriyorum ama bir süre sonra yumuşaması beni endişelendiriyor. Çikolata kaplarken dikkat edilmesi gerekenler hakkında da bir şeyler paylaşabilir misiniz?
Halley pastasını çocukluğumda sıkça yapardık, gerçekten de hem görüntüsüyle hem de tadıyla harika bir tatlı. Sizce bu pastanın en güzel yanı hangi malzeme? Krema katmanı mı, çikolata kaplaması mı? Ayrıca, bisküvilerin ne kadar bekletilmesi gerektiği konusunda bir ipucunuz var mı? Ben her zaman yeterince dinlendirmeye özen gösteriyorum ama bir süre sonra yumuşaması beni endişelendiriyor. Çikolata kaplarken dikkat edilmesi gerekenler hakkında da bir şeyler paylaşabilir misiniz?
Cevap yaz