Köy pastası yaparken hangi malzemelerin kullanılması gerektiğini merak ediyorum. Özellikle yoğurt yerine süt kullanmanın pastanın dokusunu nasıl etkilediğini deneyimleyen var mı? Ayrıca, hamuru dinlendirmenin ne kadar önemli olduğunu düşünüyor musunuz? Pastanın pişirme süresi hakkında da farklı görüşler var, sizce en ideal süre ne olmalı? Ev yapımı köy pastasının tadı hakkında da fikirlerinizi paylaşır mısınız?
Köy pastası yaparken hangi malzemelerin kullanılması gerektiğini merak ediyorum. Özellikle yoğurt yerine süt kullanmanın pastanın dokusunu nasıl etkilediğini deneyimleyen var mı? Ayrıca, hamuru dinlendirmenin ne kadar önemli olduğunu düşünüyor musunuz? Pastanın pişirme süresi hakkında da farklı görüşler var, sizce en ideal süre ne olmalı? Ev yapımı köy pastasının tadı hakkında da fikirlerinizi paylaşır mısınız?
Cevap yaz