Kremalı krem şantili pasta yapmayı düşündüğünüzde hangi aşamada en çok zorlandınız? Özellikle krem şantinin kıvamını tutturmak bazen zor olabiliyor. Sizin bu konuda bir ipucunuz ya da deneyiminiz var mı? Ayrıca, pastayı süslerken hangi meyve veya çikolata parçalarını tercih ettiniz? Bu tarifteki adımları takip etmek kolay mıydı, yoksa birkaç noktada sorun yaşadınız mı?
Kremalı krem şantili pasta yapmayı düşündüğünüzde hangi aşamada en çok zorlandınız? Özellikle krem şantinin kıvamını tutturmak bazen zor olabiliyor. Sizin bu konuda bir ipucunuz ya da deneyiminiz var mı? Ayrıca, pastayı süslerken hangi meyve veya çikolata parçalarını tercih ettiniz? Bu tarifteki adımları takip etmek kolay mıydı, yoksa birkaç noktada sorun yaşadınız mı?
Cevap yaz