Simit yapmak için bu tarifin adımlarını izleyerek gerçekten lezzetli bir sonuç elde edebileceğimi düşünüyorum. Hamurun mayalanması ve şekil verilmesi aşamaları oldukça keyifli görünüyor. Pekmezli suya batırıp susama bulamak da simitlere o eşsiz lezzeti katacak gibi. Fırında pişirme süresi ile ilgili verdiğiniz bilgiler de oldukça yardımcı. Sizce fırından çıkan simitlerin altın sarısı olması ne kadar önemli? Misafirlerime bu simitleri sunarken yanına hangi sosları tercih etsem daha iyi olur?
Simit yapmak için bu tarifin adımlarını izleyerek gerçekten lezzetli bir sonuç elde edebileceğimi düşünüyorum. Hamurun mayalanması ve şekil verilmesi aşamaları oldukça keyifli görünüyor. Pekmezli suya batırıp susama bulamak da simitlere o eşsiz lezzeti katacak gibi. Fırında pişirme süresi ile ilgili verdiğiniz bilgiler de oldukça yardımcı. Sizce fırından çıkan simitlerin altın sarısı olması ne kadar önemli? Misafirlerime bu simitleri sunarken yanına hangi sosları tercih etsem daha iyi olur?
Cevap yaz