Bu tarifin detaylarını okuduktan sonra tuzlu kuru pasta yapmayı denemek istiyorum. Özellikle hamurun yumuşak ve ele yapışmayan bir kıvamda olması gerektiği vurgusu bana çok yardımcı olacak gibi görünüyor. İç harcı olarak beyaz peynir veya zeytin kullanabilmek de harika bir seçenek sunuyor. Peki, bu tuzlu kuru pastayı yaparken unun miktarını nasıl ayarlamalıyım? Hamur çok cıvık olursa ne yapmalıyım? Ayrıca, üzerindeki yumurta sarısının ne kadar önemli olduğunu merak ediyorum, pastanın görünümünü gerçekten etkiliyor mu?
Bu tarifin detaylarını okuduktan sonra tuzlu kuru pasta yapmayı denemek istiyorum. Özellikle hamurun yumuşak ve ele yapışmayan bir kıvamda olması gerektiği vurgusu bana çok yardımcı olacak gibi görünüyor. İç harcı olarak beyaz peynir veya zeytin kullanabilmek de harika bir seçenek sunuyor. Peki, bu tuzlu kuru pastayı yaparken unun miktarını nasıl ayarlamalıyım? Hamur çok cıvık olursa ne yapmalıyım? Ayrıca, üzerindeki yumurta sarısının ne kadar önemli olduğunu merak ediyorum, pastanın görünümünü gerçekten etkiliyor mu?
Cevap yaz