Sade beyaz pasta yapma tarifini okurken aklıma şu soru takıldı: Yumurtaları ve şekeri çırpma aşaması gerçekten bu kadar önemli mi? Pastanın kabarık olması için bu adımın önemi nedir? Ayrıca, pişirme süresi ve sıcaklığı hakkında ne kadar dikkatli olmalıyız? Fırından çıkan kekin pişip pişmediğini kontrol etmek için kullandığınız kürdan yöntemini daha önce denediniz mi? Bu konuda daha fazla ipucu verebilir misiniz?
Sade beyaz pasta yapma tarifini okurken aklıma şu soru takıldı: Yumurtaları ve şekeri çırpma aşaması gerçekten bu kadar önemli mi? Pastanın kabarık olması için bu adımın önemi nedir? Ayrıca, pişirme süresi ve sıcaklığı hakkında ne kadar dikkatli olmalıyız? Fırından çıkan kekin pişip pişmediğini kontrol etmek için kullandığınız kürdan yöntemini daha önce denediniz mi? Bu konuda daha fazla ipucu verebilir misiniz?
Cevap yaz