Sade pastacı kreması yapma aşamalarını okuduktan sonra, bu kremayı nasıl hazırlayabileceğimi merak ettim. Özellikle, karıştırma işlemi sırasında topaklanmayı önlemek için un ve nişastayı eleyerek eklemenin önemli olduğunu belirtmişsiniz. Peki, bu eleyerek ekleme işlemi gerçekten ne kadar etkili? Ayrıca, kremayı ocaktan aldıktan sonra soğutma aşamasında dikkat etmem gereken başka noktalar var mı?
Sade pastacı kreması yapma aşamalarını okuduktan sonra, bu kremayı nasıl hazırlayabileceğimi merak ettim. Özellikle, karıştırma işlemi sırasında topaklanmayı önlemek için un ve nişastayı eleyerek eklemenin önemli olduğunu belirtmişsiniz. Peki, bu eleyerek ekleme işlemi gerçekten ne kadar etkili? Ayrıca, kremayı ocaktan aldıktan sonra soğutma aşamasında dikkat etmem gereken başka noktalar var mı?
Cevap yaz