Sıvı krema ile pasta süslemek, gerçekten de hem görsel hem de tat açısından harika bir dokunuş sağlıyor. Sıvı krema kullanarak yapılan süslemelerin dayanıklılığı artırması ve hacim kazanması oldukça etkileyici. Sizce de, çırpma tekniği ile elde edilen kıvam, pastanın görünümünü nasıl etkiliyor? Ayrıca, sıka poşeti ile yapılan çiçek süslemeleri, pasta üzerinde zarif bir hava katarken, bu teknikleri kullanmak ne kadar keyifli? Düşünceleriniz neler?
Sıvı krema ile pasta süslemek, gerçekten de hem görsel hem de tat açısından harika bir dokunuş sağlıyor. Sıvı krema kullanarak yapılan süslemelerin dayanıklılığı artırması ve hacim kazanması oldukça etkileyici. Sizce de, çırpma tekniği ile elde edilen kıvam, pastanın görünümünü nasıl etkiliyor? Ayrıca, sıka poşeti ile yapılan çiçek süslemeleri, pasta üzerinde zarif bir hava katarken, bu teknikleri kullanmak ne kadar keyifli? Düşünceleriniz neler?
Cevap yaz