Vişne soslu borcam pastası tarifini okuduktan sonra gerçekten denemek istiyorum. Özellikle yaz aylarında hafif tatlılar tercih ettiğim için vişne sosunun ekşi-tatlı tadı benim için çok cazip görünüyor. Keki hazırlamak için yumurta ve şekerin beyazlaşana kadar çırpılması kısmı beni biraz heyecanlandırıyor; çünkü kekin ne kadar kabarık olacağına dair ipuçları veriyor. Vişne sosunun hazırlanma aşaması da oldukça pratik görünüyor, nişasta ile kıvamını ayarlamak harika bir detay. Krem şanti eklemek isteğe bağlı olması da güzel, çünkü bazen daha hafif bir tat tercih edebiliyorum. Pastanın sunumu için taze vişne veya nane yaprakları ile süslemek harika bir fikir. Denedikten sonra farklı meyvelerle de yapmayı kesinlikle düşüneceğim. Bu tarifin, misafirlerimi etkilemek için harika bir seçenek olduğunu düşünüyorum. Acaba vişne sosunu biraz daha yoğun yapabilmek için nişasta miktarını artırmak iyi bir fikir mi?
Vişne soslu borcam pastası tarifini okuduktan sonra gerçekten denemek istiyorum. Özellikle yaz aylarında hafif tatlılar tercih ettiğim için vişne sosunun ekşi-tatlı tadı benim için çok cazip görünüyor. Keki hazırlamak için yumurta ve şekerin beyazlaşana kadar çırpılması kısmı beni biraz heyecanlandırıyor; çünkü kekin ne kadar kabarık olacağına dair ipuçları veriyor. Vişne sosunun hazırlanma aşaması da oldukça pratik görünüyor, nişasta ile kıvamını ayarlamak harika bir detay. Krem şanti eklemek isteğe bağlı olması da güzel, çünkü bazen daha hafif bir tat tercih edebiliyorum. Pastanın sunumu için taze vişne veya nane yaprakları ile süslemek harika bir fikir. Denedikten sonra farklı meyvelerle de yapmayı kesinlikle düşüneceğim. Bu tarifin, misafirlerimi etkilemek için harika bir seçenek olduğunu düşünüyorum. Acaba vişne sosunu biraz daha yoğun yapabilmek için nişasta miktarını artırmak iyi bir fikir mi?
Cevap yaz