Yumurtalı pasta keki tarifini okudum, çok pratik görünüyor. Özellikle çay saatlerinde misafirler için harika bir seçenek olabilir. Yumurtaları ve toz şekeri çırparken rengi açılana kadar beklemek önemli mi? Ayrıca, limon kabuğu rendesi eklemenin keke ne gibi bir tat katacağını merak ediyorum. Kekin pişip pişmediğini kontrol etmek için kürdan batırmak iyi bir yöntem, ama kürdanın temiz çıkması için ne kadar süre beklemeliyiz? Son olarak, tam buğday unu kullanmanın kekin dokusunu nasıl etkilediğini deneyimleyen var mı?
Yumurtalı pasta keki tarifini okudum, çok pratik görünüyor. Özellikle çay saatlerinde misafirler için harika bir seçenek olabilir. Yumurtaları ve toz şekeri çırparken rengi açılana kadar beklemek önemli mi? Ayrıca, limon kabuğu rendesi eklemenin keke ne gibi bir tat katacağını merak ediyorum. Kekin pişip pişmediğini kontrol etmek için kürdan batırmak iyi bir yöntem, ama kürdanın temiz çıkması için ne kadar süre beklemeliyiz? Son olarak, tam buğday unu kullanmanın kekin dokusunu nasıl etkilediğini deneyimleyen var mı?
Cevap yaz