Bisküvili pasta tarifini okuduktan sonra aklımda birkaç soru var. Öncelikle, süt ve şeker karışımını hazırlarken, şekerin tamamen erimesi için ne kadar çırpmak yeterli? Ayrıca, bisküvileri ıslatırken, ne kadar süre bekletmek gerekiyor ki, çok fazla ıslatmadan lezzetini koruyabilsin? Katmanları oluştururken, her katman için ne kadar krema veya kakao eklemek gerektiğini merak ediyorum. Son olarak, dinlendirme süresi sonrası pastanın kıvamı nasıl olmalı? Sabırsızlıkla yapmayı bekliyorum!
Bisküvili pasta tarifini okuduktan sonra aklımda birkaç soru var. Öncelikle, süt ve şeker karışımını hazırlarken, şekerin tamamen erimesi için ne kadar çırpmak yeterli? Ayrıca, bisküvileri ıslatırken, ne kadar süre bekletmek gerekiyor ki, çok fazla ıslatmadan lezzetini koruyabilsin? Katmanları oluştururken, her katman için ne kadar krema veya kakao eklemek gerektiğini merak ediyorum. Son olarak, dinlendirme süresi sonrası pastanın kıvamı nasıl olmalı? Sabırsızlıkla yapmayı bekliyorum!
Cevap yaz