Burçak bisküvisi kullanarak yapılan pasta konusunda tam olarak ne aşamada zorlanıyorsunuz? Tarifteki malzemelerin temininde mi sıkıntı yaşıyorsunuz, yoksa uygulama aşamalarında mı kararsız kaldınız? Özellikle krema karışımının pürüzsüz olması denemelerimde önemli bir konu olmuştu, bu konuda herhangi bir ipucu veya tavsiye arıyor musunuz? Ayrıca, dinlendirme süresi pastanın kıvamını gerçekten etkiliyor, bu süreyi atlamak yani sürede kısaltmak istemeniz durumunda nasıl bir sonuçla karşılaşabileceğinizi merak ettim.
Burçak bisküvisi kullanarak yapılan pasta konusunda tam olarak ne aşamada zorlanıyorsunuz? Tarifteki malzemelerin temininde mi sıkıntı yaşıyorsunuz, yoksa uygulama aşamalarında mı kararsız kaldınız? Özellikle krema karışımının pürüzsüz olması denemelerimde önemli bir konu olmuştu, bu konuda herhangi bir ipucu veya tavsiye arıyor musunuz? Ayrıca, dinlendirme süresi pastanın kıvamını gerçekten etkiliyor, bu süreyi atlamak yani sürede kısaltmak istemeniz durumunda nasıl bir sonuçla karşılaşabileceğinizi merak ettim.
Cevap yaz