Çikolatalı vişneli pasta tarifini okuduktan sonra gerçekten denemek istiyorum! Vişnenin ekşi tadıyla çikolatanın zengin aroması bir araya geldiğinde nasıl bir lezzet ortaya çıkıyor merak ediyorum. Özellikle krema ve bitter çikolatanın birleşimi beni cezbetti. Sizce pastanın üzerini vişne ile süslemek dışında başka ne tür malzemeler eklemek de güzel olur? Ayrıca, dondurulmuş vişne kullanmanın kekin dokusuna bir etkisi olur mu?
Çikolatalı vişneli pasta tarifini okuduktan sonra gerçekten denemek istiyorum! Vişnenin ekşi tadıyla çikolatanın zengin aroması bir araya geldiğinde nasıl bir lezzet ortaya çıkıyor merak ediyorum. Özellikle krema ve bitter çikolatanın birleşimi beni cezbetti. Sizce pastanın üzerini vişne ile süslemek dışında başka ne tür malzemeler eklemek de güzel olur? Ayrıca, dondurulmuş vişne kullanmanın kekin dokusuna bir etkisi olur mu?
Cevap yaz