Hindistan cevizi krem şantili rulo pasta yapımını denemek istiyorum, ancak bazı noktaları merak ediyorum. Öncelikle, kek harcını çırparken ne kadar süre çırpmak gerektiğini tam olarak söyleyebilir misiniz? Ayrıca, kekin pişip pişmediğini kontrol etmek için kütdan yönteminin yanı sıra başka bir yöntem var mı? Krema hazırlarken hindistan cevizini ne zaman eklemek gerektiğini de öğrenmek isterim. Son olarak, rulo pastanın düzgün bir şekilde sarılması için hangi ipuçlarını verebilirsiniz? Bu lezzetli tarifi denemek için sabırsızlanıyorum!
Hindistan cevizi krem şantili rulo pasta yapımını denemek istiyorum, ancak bazı noktaları merak ediyorum. Öncelikle, kek harcını çırparken ne kadar süre çırpmak gerektiğini tam olarak söyleyebilir misiniz? Ayrıca, kekin pişip pişmediğini kontrol etmek için kütdan yönteminin yanı sıra başka bir yöntem var mı? Krema hazırlarken hindistan cevizini ne zaman eklemek gerektiğini de öğrenmek isterim. Son olarak, rulo pastanın düzgün bir şekilde sarılması için hangi ipuçlarını verebilirsiniz? Bu lezzetli tarifi denemek için sabırsızlanıyorum!
Cevap yaz