Bu kolay pasta keki tarifini denemek için sabırsızlanıyorum! Özellikle yumurta ve şekerin iyice çırpılması gerektiği kısmı çok önemli görünüyor. Acaba bu aşamayı nasıl yapmalıyım, daha iyi kabarması için ne kadar çırpmalıyım? Ayrıca, fırını 180 dereceye ısıttıktan sonra kekin pişme süresi hakkında ne kadar dikkat etmeliyim? Eğer süreyi aşarsam gerçekten kurur mu? Kek kalıbını yağlamanın da büyük önemi olduğunu yazmışsınız, bu konuda hangi yağı kullanmak daha iyi olur? Tarifin sonunda kekin sunumu ile ilgili tavsiyeler de çok hoş, pudra şekeri ile süslemeyi denemek istiyorum. Başka hangi aromaları ekleyerek farklı tatlar elde edebilirim? Bu tarifle harika bir sonuç elde etmek için başka hangi ipuçlarınız var?
Bu kolay pasta keki tarifini denemek için sabırsızlanıyorum! Özellikle yumurta ve şekerin iyice çırpılması gerektiği kısmı çok önemli görünüyor. Acaba bu aşamayı nasıl yapmalıyım, daha iyi kabarması için ne kadar çırpmalıyım? Ayrıca, fırını 180 dereceye ısıttıktan sonra kekin pişme süresi hakkında ne kadar dikkat etmeliyim? Eğer süreyi aşarsam gerçekten kurur mu? Kek kalıbını yağlamanın da büyük önemi olduğunu yazmışsınız, bu konuda hangi yağı kullanmak daha iyi olur? Tarifin sonunda kekin sunumu ile ilgili tavsiyeler de çok hoş, pudra şekeri ile süslemeyi denemek istiyorum. Başka hangi aromaları ekleyerek farklı tatlar elde edebilirim? Bu tarifle harika bir sonuç elde etmek için başka hangi ipuçlarınız var?
Cevap yaz