Kremalı pudingli pasta tarifini okuduğumda, özellikle kekin hazırlanışındaki adımlar dikkatimi çekti. Yumurtaların ve toz şekerin çırpılması aşaması oldukça önemli gibi görünüyor; çünkü bu, kekin hafif ve kabarık olmasını sağlıyor. Pudingin hazırlanışı da bir o kadar keyifli, kaynayan süte puding eklemek, o kıvamı elde etmek için sabırlı olmak gerekiyor. Siz bu tarifi denedikten sonra, krem şantiyi nasıl hazırladığınızı ve pasta montajı sırasında dikkat ettiğiniz noktaları paylaşır mısınız? Ayrıca, meyve süslemesi yaparken hangi meyveleri tercih ettiniz?
Kremalı pudingli pasta tarifini okuduğumda, özellikle kekin hazırlanışındaki adımlar dikkatimi çekti. Yumurtaların ve toz şekerin çırpılması aşaması oldukça önemli gibi görünüyor; çünkü bu, kekin hafif ve kabarık olmasını sağlıyor. Pudingin hazırlanışı da bir o kadar keyifli, kaynayan süte puding eklemek, o kıvamı elde etmek için sabırlı olmak gerekiyor. Siz bu tarifi denedikten sonra, krem şantiyi nasıl hazırladığınızı ve pasta montajı sırasında dikkat ettiğiniz noktaları paylaşır mısınız? Ayrıca, meyve süslemesi yaparken hangi meyveleri tercih ettiniz?
Cevap yaz