Labneli yaş pasta tarifini okuduktan sonra aklımda bir sürü soru var. Öncelikle, labne peyniri yerine farklı bir peynir kullanabilirim mi, yoksa labnenin verdiği özel bir tat mı var? Ayrıca, kekin pişip pişmediğini kontrol etme yönteminin ne kadar güvenilir olduğunu merak ediyorum. Kürdan testi dışında başka bir yöntem var mı? Kremanın yoğunluğunu iyi ayarlamak neden bu kadar önemli? Eğer çok çırparsam nasıl bir sonuç alırım? Son olarak, pasta üzerindeki süslemeler için en iyi meyve önerileri nelerdir? Tüm bu detayları deneyimlemeyi çok isterim.
Labneli yaş pasta tarifini okuduktan sonra aklımda bir sürü soru var. Öncelikle, labne peyniri yerine farklı bir peynir kullanabilirim mi, yoksa labnenin verdiği özel bir tat mı var? Ayrıca, kekin pişip pişmediğini kontrol etme yönteminin ne kadar güvenilir olduğunu merak ediyorum. Kürdan testi dışında başka bir yöntem var mı? Kremanın yoğunluğunu iyi ayarlamak neden bu kadar önemli? Eğer çok çırparsam nasıl bir sonuç alırım? Son olarak, pasta üzerindeki süslemeler için en iyi meyve önerileri nelerdir? Tüm bu detayları deneyimlemeyi çok isterim.
Cevap yaz