Bu limonlu hashaslı pasta tarifi gerçekten çok iştah açıcı görünüyor! Malzemelerin çeşitliliği ve limonun ferahlatıcı etkisi ile bu pastanın tadı nasıl olur merak ediyorum. Özellikle haşhaş tohumu eklenmesi, pastaya farklı bir dokunuş katmış. Sizce bu pastayı yaparken en çok hangi aşamada dikkat etmemiz gerekiyor? Pișirme süresi ve sıcaklık ayarı, sonuç üzerinde ne kadar etkili olabilir?
Bu limonlu hashaslı pasta tarifi gerçekten çok iştah açıcı görünüyor! Malzemelerin çeşitliliği ve limonun ferahlatıcı etkisi ile bu pastanın tadı nasıl olur merak ediyorum. Özellikle haşhaş tohumu eklenmesi, pastaya farklı bir dokunuş katmış. Sizce bu pastayı yaparken en çok hangi aşamada dikkat etmemiz gerekiyor? Pișirme süresi ve sıcaklık ayarı, sonuç üzerinde ne kadar etkili olabilir?
Cevap yaz