Muhallebili milföy pasta tarifini okuduktan sonra gerçekten yapmak istiyorum! Özellikle muhallebiyi hazırlarken kullanabileceğim süt ve krema karışımı fikri çok hoşuma gitti. Acaba milföy hamurlarını pişirirken daha çıtır olması için başka bir ipucu var mı? Ayrıca, pastanın üzerini süslemek için hindistan cevizi yerine başka ne kullanabilirim? Farklı meyvelerle süslemek de güzel bir fikir, bunlar hakkında daha fazla bilgi verebilir misin?
Muhallebili milföy pasta tarifini okuduktan sonra gerçekten yapmak istiyorum! Özellikle muhallebiyi hazırlarken kullanabileceğim süt ve krema karışımı fikri çok hoşuma gitti. Acaba milföy hamurlarını pişirirken daha çıtır olması için başka bir ipucu var mı? Ayrıca, pastanın üzerini süslemek için hindistan cevizi yerine başka ne kullanabilirim? Farklı meyvelerle süslemek de güzel bir fikir, bunlar hakkında daha fazla bilgi verebilir misin?
Cevap yaz