Oktay Usta'nın meşhur yaş pastasını yapmayı denediniz mi? Malzemeler oldukça basit görünüyor, fakat bu kadar lezzetli bir sonuç alabileceğimizi düşünmemiştim. Kekin pişirilmesi aşamasında dikkat etmemiz gerekenler neler? Ayrıca, kremayı hazırlarken bitter çikolata ile krema karıştırmak nasıl bir tat veriyor? Pastanın süslemesi için mevsim meyvelerinin kullanılması fikri harika, bu sayede hem görsel hem de lezzet açısından zengin bir tat elde edebiliriz. Bu aşamaların hepsini uyguladıktan sonra dolapta dinlendirmek gerçekten önemli mi? Denedikten sonra sonuçları merakla bekliyorum!
Oktay Usta'nın meşhur yaş pastasını yapmayı denediniz mi? Malzemeler oldukça basit görünüyor, fakat bu kadar lezzetli bir sonuç alabileceğimizi düşünmemiştim. Kekin pişirilmesi aşamasında dikkat etmemiz gerekenler neler? Ayrıca, kremayı hazırlarken bitter çikolata ile krema karıştırmak nasıl bir tat veriyor? Pastanın süslemesi için mevsim meyvelerinin kullanılması fikri harika, bu sayede hem görsel hem de lezzet açısından zengin bir tat elde edebiliriz. Bu aşamaların hepsini uyguladıktan sonra dolapta dinlendirmek gerçekten önemli mi? Denedikten sonra sonuçları merakla bekliyorum!
Cevap yaz