Pasta süsleme kreması yapmayı düşündüğünüzde, hangi türünün sizin için en uygun olduğunu nasıl belirliyorsunuz? Tereyağlı krema mı yoksa krem peynirli krema mı tercih edersiniz? Ganajın zengin lezzetiyle mi yoksa şeker hamurunun renkli görünümüyle mi daha çok ilgileniyorsunuz? Ayrıca, kremayı kullanmadan önce dinlendirmek neden bu kadar önemli? Kendi tariflerinizi denemek ve farklı tatlar katmak için ne gibi malzemeler eklemeyi düşünüyorsunuz?
Pasta süsleme kreması yapmayı düşündüğünüzde, hangi türünün sizin için en uygun olduğunu nasıl belirliyorsunuz? Tereyağlı krema mı yoksa krem peynirli krema mı tercih edersiniz? Ganajın zengin lezzetiyle mi yoksa şeker hamurunun renkli görünümüyle mi daha çok ilgileniyorsunuz? Ayrıca, kremayı kullanmadan önce dinlendirmek neden bu kadar önemli? Kendi tariflerinizi denemek ve farklı tatlar katmak için ne gibi malzemeler eklemeyi düşünüyorsunuz?
Cevap yaz