Pastane simidinin kalorisinin bu kadar yüksek olduğunu öğrenince, kahvaltılarda ya da atıştırmalık olarak tüketirken dikkatli olmak gerektiğini düşünüyorum. Özellikle kilo kontrolü açısından, ne kadar tüketilmesi gerektiğini iyi ayarlamak önemli. Sizce, tam buğday unundan yapılan simitler gibi alternatifler daha sağlıklı bir seçenek mi? Bu konuda ne düşünüyorsunuz?
Pastane simidinin kalorisinin bu kadar yüksek olduğunu öğrenince, kahvaltılarda ya da atıştırmalık olarak tüketirken dikkatli olmak gerektiğini düşünüyorum. Özellikle kilo kontrolü açısından, ne kadar tüketilmesi gerektiğini iyi ayarlamak önemli. Sizce, tam buğday unundan yapılan simitler gibi alternatifler daha sağlıklı bir seçenek mi? Bu konuda ne düşünüyorsunuz?
Cevap yaz