Bu tarifin detaylarını okuduktan sonra, pudingli ve krem şantili pasta yapmayı denemek için sabırsızlanıyorum. Özellikle mevsim meyveleri ile süslemek harika bir fikir! Pudingin içine vanilin veya limon kabuğu rendesi eklemek de güzel bir aroma katabilir. Krem şantiyi tatlı seviyorsanız biraz şekerle zenginleştirmek de iyi bir seçenek gibi görünüyor. Buzdolabında dinlendirme süresi de tatların birbirine geçmesi için çok önemli, bu aşamayı atlamamak gerek. Pastanın kesimi için sıcak suya batırılmış bıçak kullanma fikri ise gerçekten pratik! Bu tarifle misafirlerimi nasıl etkileyeceğimi düşünmek bile heyecanlandırıyor. Acaba pasta daha önce yapmadığım bir tarif olursa nasıl bir sonuç alırım?
Bu tarifin detaylarını okuduktan sonra, pudingli ve krem şantili pasta yapmayı denemek için sabırsızlanıyorum. Özellikle mevsim meyveleri ile süslemek harika bir fikir! Pudingin içine vanilin veya limon kabuğu rendesi eklemek de güzel bir aroma katabilir. Krem şantiyi tatlı seviyorsanız biraz şekerle zenginleştirmek de iyi bir seçenek gibi görünüyor. Buzdolabında dinlendirme süresi de tatların birbirine geçmesi için çok önemli, bu aşamayı atlamamak gerek. Pastanın kesimi için sıcak suya batırılmış bıçak kullanma fikri ise gerçekten pratik! Bu tarifle misafirlerimi nasıl etkileyeceğimi düşünmek bile heyecanlandırıyor. Acaba pasta daha önce yapmadığım bir tarif olursa nasıl bir sonuç alırım?
Cevap yaz