Yaş pasta yapma sürecini uygularken en çok hangi aşama beni zorladı? Örneğin, yumurta ve şekeri çırpma aşamasında istediğim gibi kabarmadıysa ne yapmalıyım? Ayrıca, pastanın soğutulması sırasında dikkat etmem gereken noktalar neler? Bu tarifteki püf noktalarından hangilerini uyguladığımda en iyi sonuçları aldım? Kremayı hazırlarken hangi kıvamı yakalamak önemli? Düşüncelerimi paylaşmak isterim.
Yaş pasta yapma sürecini uygularken en çok hangi aşama beni zorladı? Örneğin, yumurta ve şekeri çırpma aşamasında istediğim gibi kabarmadıysa ne yapmalıyım? Ayrıca, pastanın soğutulması sırasında dikkat etmem gereken noktalar neler? Bu tarifteki püf noktalarından hangilerini uyguladığımda en iyi sonuçları aldım? Kremayı hazırlarken hangi kıvamı yakalamak önemli? Düşüncelerimi paylaşmak isterim.
Cevap yaz