Çikolatalı açma tarifini okurken gerçekten denemek istedim. Hamurun mayalanma süresi ve kullanılacak malzemeler harika görünüyor. Özellikle çikolata sürme kısmı beni heyecanlandırdı; sonuçta çikolata her zaman iyi bir seçim! Fırından çıkan açmaların üzerine pudra şekeri serpmek de güzel bir dokunuş olabilir. Peki, bu tarifteki gibi bir açma yaparken en çok hangi aşamada dikkat etmemiz gerekiyor?
Çikolatalı açma tarifini okurken gerçekten denemek istedim. Hamurun mayalanma süresi ve kullanılacak malzemeler harika görünüyor. Özellikle çikolata sürme kısmı beni heyecanlandırdı; sonuçta çikolata her zaman iyi bir seçim! Fırından çıkan açmaların üzerine pudra şekeri serpmek de güzel bir dokunuş olabilir. Peki, bu tarifteki gibi bir açma yaparken en çok hangi aşamada dikkat etmemiz gerekiyor?
Cevap yaz